Biografie

 

Mark Enthoven is een zanger die opvalt door zijn bijzonder imponerende en krachtige stem en zijn markante verschijning. Al vele jaren geeft hij met regelmaat acte de présence bij diverse evenementen zoals (bedrijfs)feesten en partijen, dinnershows en in restaurants, als solist, met de orkestbegeleiding op tape/disk, of ondersteund door één of meerdere musici, een volledige band of orkest.

De geboren en getogen Amsterdammer volgde zanglessen in pop en klassiek en is al vanaf zeer jeugdige leeftijd gefascineerd door muziek. Hij heeft een uitgebreid en verrassend veelzijdig repertoire opgebouwd, waarin hij moeiteloos varieert tussen allerlei geliefde nationale en internationale popsongs en evergreens.

Maar een optreden van Mark moet vooral een combinatie zijn van gezelligheid en emotie, zegt hij zelf: Een lach en een traan, een luisterlied dat ontroert of een nummer waarbij het publiek naar hartenlust mag meezingen of dansen;
Mark neemt je mee op een grote muzikale reis waarvan je achteraf zeker weet dat je iets bijzonders hebt meegemaakt en dat als een mooie herinnering mag blijven koesteren.