Deze allround artiest staat al zo'n 30 jaar garant voor een sterk optreden. Met zijn warme en unieke stemgeluid zijn de optredens van Mark verrassend en bijzonder. Een breed repertoire met hits uit binnen-en buitenland. Ook zijn eigen repertoire met liedjes als Mijn Oude Stad en Slaap je nu Alleen zullen niet ontbreken. De tape-act kan Hollandstalig of Internationaal worden geboekt!

Mark en zijn showband presenteren een verrassend en gevarieerd programma, waarin diverse grote hits de revue passeren. Van levenslied tot rock en van klassiek tot rock and roll. Een avond muzikale betovering die u eens moet meemaken. Dit programma is te boeken vanaf 60 min tot avondvullend voor o.a (bedrijfs)feesten, openingen, casino's, theater en andere gelegenheden.

Een muzikale ode, een prachtig liefdeslied voor uw speciale moment. U kunt hierbij denken aan huwelijksceremonies, verlovingen, openingen, Valentine, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden. Accordeon virtuoos André Vrolijk en Mark Enthoven zingen en spelen de meest romantische liedjes, prachtige aria's en levensliederen op uw eigen bijzondere moment. André Vrolijk is o.a.bekend van het orkest van de Toppers, speelde al eens met het Metropole orkest. Hij begeleidt diverse koren en artiesten en is ook regelmatig op de Nederlandse televisie te bewonderen. Een Serenade is muziek op maat voor elke gelegenheid.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.