Mark Enthoven neemt u mee op een muzikale wereldreis. Een feest der herkenning, cross-over repertoire met de mooiste songs uit pop, film, musical en opera met nationale en internationale hits. Deze act is te boeken vanaf 30 minuten tot meerdere sets, bijvoorbeeld bij dinnershows, theater en andere gelegenheden. Liedjes van de meest bekende wereldsterren zoals Tom Jones, Elvis Presley, Andrea Bocelli, Engelbert Humperdinck, Michael Buble, Lionel Richie en vele anderen.

Mark en zijn showband presenteren een verrassend en gevarieerd programma, waarin diverse grote hits de revue passeren. Van levenslied tot rock en van klassiek tot rock and roll. Een avond muzikale betovering die u eens moet meemaken. Dit programma is te boeken vanaf 60 min tot avondvullend voor o.a (bedrijfs)feesten, openingen, casino's, theater en andere gelegenheden.

Een muzikale ode, een prachtig liefdeslied voor uw speciale moment. U kunt hierbij denken aan huwelijksceremonies, verlovingen, openingen, Valentine, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden. Accordeon virtuoos André Vrolijk en Mark Enthoven zingen en spelen de meest romantische liedjes, prachtige aria's en levensliederen op uw eigen bijzondere moment. André Vrolijk is o.a.bekend van het orkest van de Toppers, speelde al eens met het Metropole orkest. Hij begeleidt diverse koren en artiesten en is ook regelmatig op de Nederlandse televisie te bewonderen. Een Serenade is muziek op maat voor elke gelegenheid.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.