06-21 62 21 11

Even voorstellen

Mark Enthoven

De uit Amsterdam afkomstige Mark Enthoven is een markante verschijning die opvalt door zijn warme stemgeluid en veelzijdigheid.

Een muzikale duizendpoot mag je hem wel noemen hetgeen goed terug te horen is in het verrassende nationale en internationale repertoire.

Mark draait alweer zo'n 30 jaar mee in de muziekwereld. Van klein tot grote podia tot uitstapjes in het buitenland hij heeft het allemaal meegemaakt. Ook maakte hij onderdeel uit van een van de eerste pop/classic groepen in Nederland, en werden er diverse cd's uitgebracht. Zo kwam er in 2017 een duetten album uit met prachtige covers en eigen werk. De twee laatste Hollandstalige songs die er werden uitgebracht waren 'Mijn Oude Stad' (Bram Koning) en ' Slaap je nu Alleen' (Elbert Kok).

Mark is met enige regelmaat te beluisteren op nationale radio en te zien geweest bij tv-programma's als 'Tijd voor Max' met een prachtig project voor War Child en bij het programma Business Class op RTL-7. Zijn nieuwe single 'De Liefde van je leven' geschreven door Hennie Thijssen komt uit in April 2021!

Volg mij op:
Mark Enthoven

NIEUWE  Thema'S  2021

Je kunt mijn muziek kopen en beluisteren op de volgende kanalen : Spotify en SoundCloud.

Social Links

Volg mij op de social media kanalen en blijf op de hoogte van al mijn optredens en nieuwe muziek.   


ADRES

Mark Enthoven 
06-21 62 21 11
Kantoor, Mark Enthoven Producties   
Overtoom 66 H 1551 PB Westzaan